Airco reinigen

Airco reinigen

Naast koude lucht tijdens warme dagen zorgt de airco ook voor verse lucht in de auto. Wanneer de lucht minder fris of zelfs muf ruikt dan is het tijd om uw airconditioning systeem goed te laten reinigen. Ook wanneer de ruiten wat sneller beslaan dan normaal kan dat een signaal zijn dat er vervuilde lucht uit de airco komt. Het is dan verstandig uw auto snel langs te brengen bij OK Garage om uw airco eens goed te laten reinigen. Na onze airco service ruikt het weer heerlijk fris en kunt u uw airconditioning probleemloos vol laten draaien!

Wanneer moet u de airco laten reinigen?

Het spreekt voor zich dat u er iets aan wilt laten doen wanneer het onfris ruikt in uw auto. Nog beter is om de airco regelmatig te laten reinigen, dan bent u altijd het moment voor dat de airco muffe lucht door de auto gaat verspreiden. Schimmels en vochtophopingen ontwikkelen zich vrij snel in de leidingen van het airconditioning systeem, zeker wanneer de airco niet of onregelmatig wordt gebruikt. Met onze expertise raden we dan ook aan, naast het reinigen van de verdamper in de airco, het interieurfilter en behuizing van de airco één keer per jaar te vervangen.

Airco reinigen bij een kleine beurt


Airco service is een van de controlepunten die ook tijdens een kleine onderhoudsbeurt worden meegenomen. Om er zeker van te zijn dat uw airconditioning optimaal blijft functioneren is het handig om uw auto één keer per jaar bij OK Garage langs te brengen voor een kleine beurt. Naast de airco check worden daarbij ook andere belangrijke functies van uw auto gecontroleerd. Een goed werkende airco én weer veilig de weg op na een kleine beurt, onze monteurs staan klaar om uw auto onder handen te nemen!

Waarom de airco laten reinigen bij OK Garage?

De monteurs van OK Garage hebben uitgebreide ervaring met het onderhouden van airconditioning systemen van alle merken auto’s. Net als de nieuwste automodellen die op de markt verschijnen, ontwikkelen we ons bij OK Garage ook steeds verder door. Zo zijn we altijd op de hoogte van de beste technieken om optimaal onderhoud aan uw airco uit te voeren. Maar dat is niet de enige reden dat automobilisten hun auto bij ons brengen voor onderhoud en reparaties:

  • Door strakke afspraken met leveranciers van onderdelen en ons scherpe uurtarief kunnen we u altijd een lage rekening doorbelasten. We zijn tot wel 30% goedkoper dan uw merkdealer!
  • Met onze brede kennis van meer dan dertig verschillende automerken weten we precies hoe we uw airco optimaal kunnen laten werken.
  • Onze ervaren, gemotiveerde monteurs werken altijd snel en efficiënt. Zo hoeft u uw auto nooit lang te missen wanneer u deze bij ons langsbrengt voor onze airco service of ander onderhoud.

Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een airco check en het grondig laten reinigen van uw airconditioning!