Kwaliteit & service

OK Garage staat voor kwaliteit en service

Bij OK Garage is uw auto in goede handen! Hiervoor werken bij ons niet alleen hele gemotiveerde en kundige monteurs,… wij gebruiken ook altijd de beste onderdelen en producten die wij altijd inkopen tegen scherpe tarieven. Hierdoor is behalve de kwaliteit ook nog eens een lagere rekening gewaarborgd.

Wist u dat?

Flexibel werken valt natuurlijk ook onder de service die wij bieden,…. hierdoor kunt u bij kleine problemen met de auto gewoon even langsrijden en u wordt zonder afspraak direct geholpen.

Een oudere auto?

Vanzelfsprekend kunt u behalve met alle moderne merken en modellen ook met een wat oudere auto terecht bij OK garage.

Doordat bij deze auto’s vaak nog geen ingewikkelde en prijzige elektronica is ingebouwd en de techniek nog relatief eenvoudig is kunnen wij hier vaak nog voordeliger van dienst zijn.

Unieke bandenservice OK!

Winterbanden worden steeds belangrijker en is natuurlijk de veiligste manier om de winter door te komen. Alleen zit u na de bandenwissel natuurlijk wel met een stapel banden in de garage, schuur of tuin. Dit ongemak mag u er natuurlijk niet van weerhouden om voor veiligheid te kiezen. Hiervoor hebben we bij OK Garage de unieke gratis bandenservice in het leven geroepen!

Bij aanschaf van nieuwe zomer- of winterbanden slaan wij de andere set voor slechts €25,- per jaar veilig voor u op zodat ze weer voor u klaar staan als u na de winter uw zomerbanden (of winterbanden na de zomer) er weer onder laat zetten.

nl_NL
en_GB nl_NL