Schadeherstel

Schade aan uw auto? Bij OK Garage is deze weer snel en vakkundig hersteld

Oops een paaltje,… een onoplettende fietser,… een briefje onder de ruitenwisser zonder adres,… een verkeerd parkeerplaatje,… waarom staat nu net daar een boom,… had ik die laptop maar niet op de achterbank laten liggen,… maar ik kwam toch van rechts,… sorry, ik zag je echt niet aankomen,… enz,… enz,…

Of het nu uw schuld is of die van iemand anders, het kan u ook zomaar overkomen en voor u het weet heeft u te maken met schade aan de auto. Autoschade is hoe dan ook ronduit vervelend, daarom doen we bij OK-Garage er alles aan om uw auto zo snel mogelijk te repareren.

Goed gemaakt!

Bij de OK-Garage werken uitsluitend zeer vakkundige monteurs, schadeherstellers en autospuiters om uw auto weer (zo goed) als nieuw bij u af te leveren. Zij behandelen uw auto als hun eigen auto, met professionele zorg. U kunt dus rekenen op een vakkundige reparatie, perfect spuitwerk en een uitvoerige inspectie. Na de reparatie leveren wij uw auto fris gewassen aan u af. Daarbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke producten en apparatuur. Kortom, perfect autoherstel tot in alle details.

Kosten en kwaliteit

OK garage bied dezelfde en vaak zelfs betere kwaliteit als de merk dealers maar dan tegen veel lagere prijzen.

Door een efficiënte werkwijze met een goed geregelde inkoop van onderdelen en het hanteren van een redelijk uurtarief kunnen wij uw rekening opvallend lager houden.

nl_NL
en_GB nl_NL