Banden opslag

Bandenopslag

Wisselt u uw banden gedurende het jaar dan heeft u ook een goede bandenopslag nodig. Wanneer u ze thuis in de garage bewaart of op zolder dan komt dat de kwaliteit van de band meestal niet ten goede, omdat de omstandigheden waarin u ze opslaat meestal niet optimaal zijn. Bij OK Garage hebben we een ruime bandenopslag, waar we zowel uw zomer- als winterbanden zorgvuldig voor u bewaren. Wel zo prettig dat ze thuis niet bij u in de weg staan!


 

 

Waarom een bandenopslag?

Het belangrijkste van een bandenopslag is dat de kwaliteit van de banden behouden blijft in de periode dat ze niet nodig zijn. Op de plek waar de banden bewaard worden is de temperatuur laag en de ruimte donker, ideale, droge  omstandigheden om de band in perfecte conditie te houden. De banden worden op een veilige locatie opgeborgen, waarmee u verzekerd bent dat uw banden geen schade oplopen of gestolen worden. En niet onbelangrijk, u heeft er zelf geen omkijken naar wanneer u uw zomer- of winterbanden weer om heeft gewisseld.

Uw banden laten opslaan door OK Garage

Heeft u een afspraak met ons gemaakt voor het wisselen van uw banden dan vragen we u ook altijd of u gebruik wilt maken van onze bandenopslag. Uiteraard zorgen we ervoor dat dezelfde banden ook weer onder uw auto gezet worden op het moment dat u ze nodig heeft. Door alles professioneel te registreren is het onmogelijk dat u de bandenset van een andere automobilist onder uw auto gemonteerd krijgt bij het wisselen.

 
De voordelen van de bandenopslag van OK Garage:

  • Met onze bandenopslag ontzorgen we volledig. U kunt er altijd vanuit gaan dat u uw banden niet zelf mee hoeft nemen na een bandenwissel, scheelt een hoop gedoe!
  • Bandenopslag via OK Garage is erg goedkoop, doordat we goede afspraken maken met de beheerder van de opslaglocatie.
  • Onze professionele bandenopslag is voorzien van ideale omstandigheden, waardoor uw banden tijdens de opslagperiode in perfecte conditie blijven.

 

Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden van het opslaan van uw banden wanneer u langskomt voor een bandenwissel!