4,3 uit 66 reviews
OK Garage logo
Home  ›  Diensten  ›  Services  ›  Vakantiecheck

Vakantiecheck

Uw vakantie moet een periode van totale ontspanning zijn. Zorgen over uw auto horen daar dan niet bij. Zeker wanneer u van plan bent veel kilometers te maken en de temperatuur loopt ook nog eens flink op, dan is het belangrijk uw auto hier goed op voor te bereiden. Het is daarom aan te raden altijd een grondige vakantiecheck op uw auto te laten uitvoeren voordat u vertrekt. Breng uw auto voor uw reis langs bij OK Garage, zodat u met een gerust gevoel kunt genieten van uw welverdiende vakantie!

Services

Waarom een vakantiecheck?

Het belangrijkste is dat u tijdens uw vakantie veilig rondrijdt. Wanneer u op reis gaat is de auto meestal zwaar beladen en wordt de auto flink getest in warme, zware omstandigheden. Door uw auto door de ervaren monteurs van OK Garage te laten checken op de voornaamste functionaliteiten weet u zeker dat uw auto deze test zal doorstaan.

Daarnaast is de kans dat u in het buitenland met pech langs de weg komt te staan een stuk kleiner wanneer u uw auto voor uw vakantie grondig laat nakijken. Pech met uw auto is al vervelend, helemaal wanneer u ergens in het achterland van Frankrijk of Spanje stil komt te staan. Dan bent u letterlijk een stuk verder van huis en kan het lang duren voordat de auto gerepareerd is. Een hoop gedoe, meestal te voorkomen met een professionele vakantiecheck!

Wat kunt u verwachten van onze vakantiecheck?

De monteurs van OK Garage weten precies waar ze op moeten letten voordat u met de auto op vakantie gaat. Met de uitgebreide kennis van meer dan 30 automerken kunt u altijd bij ons terecht voor een grondige controle op de volgende belangrijke onderdelen:

 • Bandenspanning
  Gaat u met het hele gezin zwaar bepakt en bezakt op reis dan moet de bandenspanning op orde zijn. Belangrijk voor de veiligheid en het levert ook nog eens een besparing op de benzinekosten op.
 • Remmen
  Een controle op de remmen gebeurt altijd, ook al rijdt u gedurende het jaar niet heel veel kilometers. Juist dan kunnen remmen gaan roesten of scharnieren vast komen te zitten.
 • Koeling en airco
  In landen waar het erg warm kan worden onderweg is een goed werkende koeling van groot belang. De radiateur moet dan in optimale conditie zijn. Ook om het in de auto niet te warm te krijgen wordt het aircosysteem en koelvloeistof voor uw vakantie goed nagekeken.
 • Vloeistoffen
  Voor een lange reis met de auto is het belangrijk dat alle vloeistoffen in de auto op peil zijn. Dat geldt voor de motorolie, maar we vullen ook de ruitensproeier vloeistof bij, indien nodig.

Waarom kiezen voor een vakantiecheck bij OK Garage?

In de regio Haaglanden weten veel automobilisten ons te vinden voordat ze op vakantie gaan. Er zijn dan ook genoeg redenen te noemen waarom ze dit doen:

 • Onze monteurs hebben met hun uitgebreide ervaring en goede training al talloze vakantiechecks uitgevoerd. Dat doen we regelmatig voor meer dan 30 verschillende automerken.
 • Door onze efficiĆ«nte werkwijze kunnen we u een scherp uurtarief in rekening brengen, zodat u voordeliger uit bent vergeleken met uw merkdealer.
 • Snelle en vakkundige service in onze ruim opgezette, moderne garage, voorzien van het nieuwste gereedschap om uw vakantiecheck waarmee de vakantiecheck professioneel wordt uitgevoerd.