4,3 uit 66 reviews
OK Garage logo
Home  ›  Diensten  ›  Onderhoud

Onderhoud

Het regelmatig en goed onderhouden van uw auto is om meerdere redenen van groot belang. Veiligheid staat natuurlijk voorop, met periodiek onderhoud voorkomt u onveilige situaties op de weg en rijdt u met een gerust gevoel rond. Daarnaast vermindert goed onderhoud ook het risico op pech langs de weg of defecte auto-onderdelen en hoeft u uw geld niet uit te geven aan dure reparaties. Bespaar daarom niet op onderhoud en breng uw auto tijdig langs bij OK Garage voor een kleine- of grote onderhoudsbeurt!

Onderhoudsbeurt
Kleine onderhoudsbeurt

Kleine onderhoudsbeurt

Voor elk merk is het onderhoudsinterval weer anders, maar we raden u aan om minimaal één keer per jaar een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw auto. We checken de auto daarbij op de belangrijkste functies, wordt de motorolie ververst en vervangen we een aantal vloeistoffen in de auto die u regelmatig gebruikt. Het grote voordeel van een kleine onderhoudsbeurt is ook dat onze ervaren monteurs direct zien of er wellicht onderdelen vervangen moeten worden. Zo worden grotere problemen in de toekomst voorkomen.

Grote onderhoudsbeurt

Is uw auto toe aan een uitgebreide controle en wilt u zeker weten dat uw auto nog veilig is en in goede staat verkeert? Bij een grote onderhoudsbeurt wordt de complete binnen- en buitenkant van uw auto nagekeken. Onze monteurs kijken daarbij naar de werking van alle onderdelen van de auto en onderhouden deze volgens de fabrieksspecificaties van uw auto. Ook controleren onze monteurs of er ergens in de auto slijtage optreedt dat verholpen moet worden. Voor een grote beurt verschillen de timings per merk, maar het is gebruikelijk dat uw auto in ieder geval eens per twee jaar een grote onderhoudsbeurt ondergaat.

Grote onderhoudsbeurt

Waarom een onderhoudsbeurt bij OK Garage?

Goed onderhoud begint bij een professionele aanpak. OK Garage is een grote, modern opgezette ruimte waar we gebruik maken van de nieuwste gereedschappen en meest up-to-date kennis om elke onderhoudsbeurt optimaal uit te kunnen voeren. De onderhoudsbeurten worden begeleid door goed opgeleide, ervaren monteurs die volledig op de hoogte zijn van de geldende onderhoudsvoorschriften per merk. Met deze kennis zijn we in staat om meer dan 30 merken auto’s onder handen te nemen. U kunt daarom altijd bij OK Garage terecht voor een volgende onderhoudsbeurt!

– Kwalitatieve service door onze ervaren, professionele monteurs

– Onderhoud aan meer dan 30 merken auto’s

– Tot 30% goedkoper dan een merkdealer door onze efficiënte werkwijze

– Realistische kostenindicatie vooraf bij onvoorziene reparatie

– Korte doorlooptijd van onderhoud zodat u snel weer op weg bent