4,3 uit 66 reviews
OK Garage logo
Home  ›  Diensten  ›  Services  ›  Motorolie verversen

Motorolie verversen

De motor is het hart van uw auto. Het is dan ook erg belangrijk regelmatig de motorolie te laten verversen zodat de motor optimaal blijft functioneren. Daarnaast gaat de motor, en daarmee uw auto, ook langer mee wanneer deze draait op verse olie. Met te weinig of vervuilde olie loopt u het risico dat de motor minder goed werkt of zelfs schade oploopt. Laat uw motorolie daarom verversen door een ervaren monteur van OK Garage, zodat u zeker weet dat uw motor wordt voorzien van de juiste motorolie en het verversen op de juiste manier gebeurt.

Onderhoudsbeurt

Het belang van goede motorolie

Motorolie voert meerdere functies uit voor uw motor. Allereerst zorgt de olie voor minder wrijving en slijtage van bewegende onderdelen, waardoor uw motor soepel blijft lopen. Daarnaast draagt motorolie ook bij aan de koeling van uw motor, zodat deze niet oververhit raakt. De doorstroming van motorolie houdt ook het volledige oliecircuit schoon, belangrijk omdat vuile olie de prestaties van uw motor vermindert. Verder zorgt de juiste (hoeveelheid) motorolie er ook nog eens voor dat u niet teveel onnodig brandstof verbruikt, dat kan flink schelen in de portemonnee.

Genoeg redenen dus om regelmatig uw motorolie door een ervaren monteur van OK Garage te laten checken en verversen, mocht dat nodig zijn.

Motorolie laten controleren en verversen bij OK Garage

Weet u niet zeker wanneer u uw motorolie moet verversen en of het huidige oliepeil wel in orde is? Het is dan verstandig niet zelf aan de slag te gaan met de olie, maar dit vakkundig door een monteur van OK Garage te laten doen. We werken daarbij met de beste apparatuur en nieuwste technieken, zodat uw motor snel en kwalitatief van nieuwe motorolie wordt voorzien. Daarnaast weten we ook precies met welke soort motorolie uw motor het beste werkt en het langst meegaat.

Welke motorolie het beste is voor uw motor hangt mede af van het merk en hoe oud uw auto is. Wilt u voorkomen dat motoronderdelen gaan slijten en er reparaties nodig zijn, dan is het van groot belang voor goede kwaliteit motorolie te gaan. Het prijsniveau van goede olie ligt doorgaans iets hoger, vandaar dat we u vooraf altijd eerst informeren voordat we deze motorolie voor uw auto gebruiken.

Hierom laten automobilisten hun motorolie bij ons verversen:

  • We zijn tot 30% goedkoper dan merkdealers door onze efficiĆ«nte werkwijze
  • Professionele en vakkundige service met kennis van elk merk
  • Ervaren en goed opgeleide monteurs die snel en efficiĆ«nt werken