4,3 uit 66 reviews
OK Garage logo
Home  ›  Diensten  ›  Banden

Banden

Banden vormen het fundament van uw voertuig’s veiligheid en prestaties op de weg. Onze bandenservice is erop gericht om u te voorzien van de beste kwaliteit en service, of het nu gaat om een nieuwe set banden, een seizoenswissel, of onderhoud zoals balanceren en uitlijnen. We werken met een breed assortiment aan banden van toonaangevende fabrikanten, geschikt voor elke auto en rijstijl. Ons deskundige team helpt u graag bij het kiezen van de juiste banden die passen bij uw behoeften en budget, terwijl we ook zorgen voor professionele montage en onderhoud. Laat ons zorgen voor uw banden, zodat u met vertrouwen en comfort kunt blijven rijden, in welke omstandigheden dan ook.

Banden
Banden uitlijnen

Banden uitlijnen

Voor uw eigen veiligheid is het van belang dat uw banden regelmatig worden uitgelijnd. Kort gezegd houdt dat in dat de banden van weer in de optimale wielstand geplaatst wordt zodat uw auto weer perfect op de weg ligt. Een goed uitgelijnde auto is daarnaast ook nog eens een stuk duurzamer en zal flink schelen in het verbruik en de kosten die u maakt. Laat uw banden daarom regelmatig uitlijnen door een ervaren monteur van OK Garage, zodat uw banden stabiel onder de auto zitten en daardoor een stuk langer meegaan.

Banden wisselen

Het wisselen van de banden, het is elk jaar weer een terugkerend ritueel voor veel autobezitters. Wanneer de dagen korter worden en de temperatuur daalt dan komen de winterbanden tevoorschijn. In de lente zorgen de zomerbanden voor weer een ander profiel banden onder de auto. Bij OK Garage kunt u op elk moment terecht om uw banden te wisselen, voor de aankomende winter, zomer. Ook kunnen we uw auto voorzien van all-weather banden waarmee u het hele jaar veilig rondrijdt.

Banden wisselen
Bandenopslag

Bandenopslag

Wisselt u uw banden gedurende het jaar dan heeft u ook een goede bandenopslag nodig. Wanneer u ze thuis in de garage bewaart of op zolder dan komt dat de kwaliteit van de band meestal niet ten goede, omdat de omstandigheden waarin u ze opslaat meestal niet optimaal zijn. Bij OK Garage hebben we een ruime bandenopslag, waar we zowel uw zomer- als winterbanden zorgvuldig voor u bewaren. Wel zo prettig dat ze thuis niet bij u in de weg staan!

Demo banden

Zijn uw banden toe aan vervanging, maar de kosten voor een nieuwe set banden te hoog? Wij beschikken over ‘Demo banden’. Dit houdt in dat deze banden eigenlijk nieuw gedemonteerd zijn. Vaak zijn deze banden onder een (showroom) auto gemonteerd geweest en zijn de lijnen, haren of puntjes in het profiel nog zichtbaar. Hierdoor kan de band natuurlijk niet meer als een nieuwe band verkocht worden, maar heeft nog wel de zelfde profieldiepte als een nieuwe band. En dat voor een lagere prijs!

bandenopslag