4,3 uit 66 reviews
OK Garage logo
Home  ›  Diensten  ›  Services  ›  Zomercheck

Zomercheck

In de zomer maakt uw auto meestal veel kilometers. Een dagje naar het strand, een stuk rijden naar het attractiepark met de kids en natuurlijk de autorit richting uw vakantiebestemming. Met de zomer in aantocht wilt u dan ook dat uw auto er helemaal klaar voor is. Bij OK Garage controleren we met onze zomercheck uw auto op de belangrijkste functies en vloeistoffen, zodat u en uw auto veilig en goed voorbereid de zonnige, warme dagen doorkomen.

Services

Waarom een zomercheck?

Natuurlijk is pech onderweg niet altijd te voorkomen, maar met de zomercheck van OK Garage worden alle belangrijke auto onderdelen goed nagelopen, zodat de kans dat u ergens stil komt te staan een stuk kleiner wordt. Van uw auto wordt in de zomer door de extra kilometers ook meer gevraagd, dus is het belangrijk dat de belangrijkste onderdelen goed werken, zodat u veilig rondrijdt. Een belangrijk aandachtspunt tijdens de zomercheck is uiteraard ook de koeling. De temperatuur kan, zeker in het buitenland, soms flink oplopen. Van groot belang dat de motor goed wordt afgekoeld en het ook binnenin de auto uit te houden is met de airco aan.

Wat kunt u verwachten van onze zomercheck?

Met de zomercheck van OK Garage controleren onze monteurs de belangrijkste pechveroorzakers van uw auto, zodat u tijdens de zomermaanden met een gerust gevoel op pad kan gaan. Daarnaast checken we ook of de auto de extra zomerkilometers goed aankan en zorgen we ervoor dat de koeling optimaal functioneert zodat u ook van uw autorit kunt genieten als u onderweg bent. Tijdens de Check radiateur. Van groot belang dat deze goed werkt in de zomer om oververhitting van de motor te voorkomen.

  • Check op de conditie van de accu, zodat deze de extra inspanning in de zomermaanden moeiteloos aankan.
  • Controle van het remsysteem, essentieel om veilig rond te rijden.
  • Controle van het aircosysteem, zodat de binnentemperatuur van de auto altijd in orde is.
  • Controle van de belangrijkste vloeistoffen, zoals koelvloeistof, remvloeistof en motorolie.
  • Check op ruitenwissers, ruitensproeiers en verlichting

Waarom een zomercheck bij OK Garage?

In de regio Haaglanden staat OK Garage bekend om haar scherpe tarieven en vakkundige service. Onze ervaren monteurs voeren elke check snel en vakkundig voor u uit. Genoeg redenen om uw auto direct langs te brengen voor de zomercheck:

  • In onze moderne, ruim opgezette garage voeren we servicechecks uit aan meer dan 30 verschillende automerken. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een zomercheck.
  • Onze monteurs zijn allemaal goed opgeleid en werken met het beste gereedschap en de nieuwste technieken, zodat u uw auto in optimale conditie weer terugkrijgt na de check.
  • OK Garage is tot 30% goedkoper dan de merkdealer. We kunnen scherpe tarieven rekenen door onze efficiĆ«nte en snelle werkwijze.