4,3 uit 66 reviews
OK Garage logo
Home  ›  Diensten  ›  Services

Services

Elke auto heeft de juiste service nodig om ervoor te zorgen dat de auto optimaal blijft functioneren. U heeft dan behoefte aan één vertrouwde plek waar u zeker weet dat er professioneel en vakkundig aan uw auto wordt gewerkt. Bij OK Garage voeren we services uit aan meer dan 30 merken auto’s, zodat u met uw auto altijd bij ons terecht kunt, bijvoorbeeld voor het vervangen en verversen van de belangrijkste vloeistoffen in de auto. Ook bieden we speciale service checks aan, zodat uw auto klaar is voor de wisseling van de seizoenen of wanneer u met de auto op reis gaat.

Grote onderhoudsbeurt
Kleine onderhoudsbeurt

Vloeistoffen

Uw auto maakt gebruik van een aantal belangrijke vloeistoffen. Zo is er remvloeistof voor nodig om uw remmen goed te laten werken, motorolie zorgt ervoor dat de motor goed blijft draaien. Van groot belang dus voor de werking van uw auto, maar minstens net zo belangrijk om veilig uw auto te besturen. De ervaren monteurs van OK Garage weten precies met welke remvloeistof en motorolie uw auto het beste presteert. Remvloeistof vervangen en motorolie verversen kunt u daarom het beste bij OK Garage laten doen!

Service checks

Er zijn een aantal momenten in het jaar dat het verstandig is uw auto goed na te laten kijken. Als het weer beter wordt is de kans groot dat u wat meer op de weg te vinden bent. Om erop te vertrouwen dat uw auto die extra kilometers moeiteloos aankan is een zomercheck van OK Garage echt iets voor u. Wanneer het kouder wordt is het ook van belang dat uw auto goed reageert op de veranderende weersomstandigheden. Onze wintercheck bereidt uw auto voor op lagere temperaturen en meer grip tijdens het rijden.

Services

Waarom kiezen voor de services van OK Garage?

De services van OK Garage worden uitgevoerd door monteurs die precies weten wat er nodig is om uw auto betrouwbaar en optimaal te laten rijden. Met hun jarenlange ervaring en grondige kennis van meer dan 30 automerken weet u zeker dat uw auto professioneel en vakkundig wordt nagelopen.

– Scherp uurtarief door onze efficiënte werkwijze

– Snelle en vakkundige service

– U kunt altijd snel terecht in onze ruim opgezette, moderne garage