4,3 uit 66 reviews
OK Garage logo
Home  ›  Diensten  ›  Airco

Airco

Een goed werkende airco is van groot belang om op elk moment comfortabel in uw auto te kunnen zitten. In de zomer zorgt de airconditioning voor de noodzakelijke afkoeling wanneer de temperatuur in de auto flink oploopt. Wat veel mensen niet weten is dat de airco ook in de winter van groot belang is. Beslagen ramen worden namelijk met behulp van de airco weer vrijgemaakt van condens. Wilt u daarom het hele jaar door optimaal gebruik maken van de airco, breng uw auto langs bij OK Garage en profiteer van onze voordelige, professionele airco service.

Airco

Waarom is airco service nodig?

Net als elk onderdeel van een auto heeft ook uw airco regelmatig onderhoud nodig. Daarmee blijft u ervan verzekerd dat de airconditioning verse lucht de auto in blijft blazen en dat deze lucht ook op elk moment fris ruikt. Minder koude lucht of een muffe lucht uit uw airco kan betekenen dat deze minder goed werkt en er onderhoud nodig is. Zodra u dit merkt is het zaak uw auto direct bij OK Garage langs te brengen, uw auto is dan ongetwijfeld aan airco service toe. Wacht u hier te lang mee en gaat de airconditioning stuk, dan heeft u een groter probleem dan alleen het missen van frisse lucht. Reparatie of vervanging van de airco is namelijk een dure aangelegenheid.

Airco service bij OK Garage

De experts van OK Garage hebben verstand van airconditioning systemen van meer dan dertig automerken. U kunt uw auto daarom altijd bij ons langsbrengen voor onze airco service. We voeren bij OK Garage twee soorten onderhoud uit aan uw airconditioning, namelijk het vullen van de airco of het reinigen van de airco. Mocht het nodig zijn dan doen we dit natuurlijk ook allebei.

Het is belangrijk dat de lucht in uw auto altijd schoon en fris blijft. Wanneer u merkt dat er minder koude lucht dan normaal aangevoerd wordt, kan het zijn dat het koudemiddel bijgevuld moet worden.

Airco reinigen

Waarom uw airco onderhoud bij OK Garage?

Klanten van OK Garage weten ons al jaren te vinden voor elke vorm van service en onderhoud, dus ook voor het vullen en reinigen van de airco. Dat heeft meerdere redenen: De kwaliteit en professionaliteit van onze vakkundige monteurs combineren we met een scherp uurtarief, zodat uw auto voordelig van het beste onderhoud wordt voorzien. Bij OK Garage zijn we op de hoogte van de meest innovatieve technieken om een auto te onderhouden, zo blijven de veiligheid en conditie van uw auto optimaal. Door onze efficiƫnte werkwijze voeren we elke service en onderhoud snel uit, voordat u het weet heeft u weer de beschikking over uw auto.