Schadeherstel

Schadeherstel 

Een ongeluk zit in een klein hoekje, vaak letterlijk… Door zelf even niet op te letten of door onachtzaamheid van een medeweggebruiker loopt uw auto snel tegen schade aan. In veel gevallen valt de schade wel mee, maar een kleine aanraking kan al genoeg zijn voor een lelijke kras, deuk in het portier of ster in de voorruit. Schade waarmee u meestal wel kunt doorrijden, maar wat het uiterlijk en uitstraling van uw auto geen goed doet. Wilt u uw auto snel en vakkundig laten repareren, kom dan langs bij OK Garage voor professioneel en voordelig schadeherstel.


OK Garage herstelt alle vormen van schade

De monteurs van OK Garage zijn goed opgeleid, ervaren en hebben kennis van meer dan dertig verschillende automerken. Zo weten ze precies hoe ze de opgelopen schade aan uw auto weer optimaal kunnen herstellen. We hebben in onze moderne, ruim opgezette garage de beschikking over het beste gereedschap om elke soort schade vakkundig te herstellen.

Uitdeuken van uw auto

Iets te gretig bij het inparkeren van uw auto of bent u in de file aangetikt door een onoplettende automobilist? Ook al worden de nieuwste auto’s van steeds betere materialen gemaakt, een deuk blijft snel veroorzaakt. Als de deuk wat kleiner is dan gebruiken onze monteurs innovatieve technieken om uw auto uit te deuken zonder dat er auto-onderdelen losgemaakt hoeven te worden en de lak opnieuw gespoten moet worden. Hierdoor zijn we minder tijd kwijt om de schade te herstellen en bent u goedkoper uit.

Lakschade herstellen

De lichtste aanraking met uw auto kan er al voor zorgen dat de lak van uw auto beschadigd raakt. Helemaal vervelend wanneer deze schade niet eens door uw eigen toedoen ontstaat, bijvoorbeeld doordat een wasstraat krassen op uw auto veroorzaakt of dat er scherpe takken over de weg hangen waar u rijdt. Veel automobilisten rijden door met krassen op hun auto, omdat ze bang zijn dat het veel kost om lakschade te laten herstellen. Niets is minder waar. Met de nieuwste herstelmethodes, zoals het inmiddels bekende spotrepair, kan de lak plaatselijk worden overgespoten, zonder dat er kleurverschillen optreden. Ook zijn we experts in het polijsten van uw auto, waarbij hardnekkige krassen grondig worden aangepakt.

Schade aan de binnenkant van uw auto

Schade kan natuurlijk ook voorkomen in uw auto zelf. Denk daarbij aan beschadiging van de autobekleding, veroorzaakt door slijtage of een brandende sigaret. Ook het dashboard is een onderdeel waar nog weleens schade wil ontstaan, meestal als er per ongeluk hard tegenaan gestoten wordt met scherpe voorwerpen. De monteurs van OK Garage zijn ook experts in het herstellen van schade aan de binnenkant van uw auto.Waarom uw schade door OK Garage laten herstellen?

Niets is zo vervelend uw auto lang te moeten missen in het geval van schade. Bij OK Garage werken we met een grote groep gemotiveerde, vakkundige monteurs en een strakke planning. Uw auto is daarom altijd snel aan de beurt voor reparatie, voor u het weet bent u weer op weg met uw auto die er als nieuw uitziet. Schadeherstel bij OK Garage is om genoeg redenen een goed idee:

  • Met onze moderne garage en expertise van vrijwel alle automerken herstellen we probleemloos elke schade die uw auto heeft opgelopen.
  • Een strakke planning en efficiënte werkwijze zorgen voor een scherp uurtarief en een korte doorlooptijd van het schadeherstel. Uw schade is bij ons gerepareerd voordat u het weet.
  • Mochten de kosten van het schadeherstel om wat voor reden dan ook oplopen, omdat er bijvoorbeeld onderdelen vervangen moeten worden, bij OK Garage informeren we u altijd vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Schade? Plan direct een afspraak in met OK Garage en kom snel langs om uw autoschade te laten herstellen!