Versnellingsbak revisie

Versnellingsbak revisie

versnellingsbak
versnellingsbak2
versnellingsbak3
previous arrow
next arrow

De versnellingsbak in uw auto zorgt ervoor dat u soepel schakelt en de auto comfortabel rijdt op verschillende snelheden. Het spreekt voor zich dat het erg vervelend is wanneer de auto hapert of veel geluid maakt bij het schakelen. Het is goed mogelijk dat uw auto dan toe is aan een versnellingsbak revisie, waarbij een ervaren monteur van OK Garage de werking en de staat van de versnellingsbak grondig controleert. Schakelt de auto niet meer zoals u wilt, breng deze dan direct langs bij OK Garage voor een versnellingsbak revisie.


Waarom een versnellingsbak revisie?

Ook al neemt het aantal automaten toe, de mechanisch geschakelde auto komt nog steeds het meeste voor. De versnellingsbak in handgeschakelde auto’s bestaat uit veel kleine onderdelen die flink wat te verduren krijgen als er veel mee gereden en geschakeld wordt. De kans is ook altijd aanwezig dat een van die onderdelen kapot gaat of door slijtage niet meer goed werkt.

Bij een versnellingsbak zijn het meestal de lagers of tandwielen die ermee ophouden. Dat is dan direct te merken aan de versnellingsbak die stroef schakelt, geluid maakt of helemaal niet meer in de versnelling te krijgen is. Het is dan zaak uw auto zo snel mogelijk langs te brengen voor een versnellingsbak revisie. Rijdt u namelijk te lang door met een niet goed functionerende versnellingsbak dan is de kans groot dat er meer schade ontstaat en dan bent u nog verder van huis.Een versnellingsbak revisie door OK Garage

Een versnellingsbak revisie is een complexe reparatie, die alleen door vakkundige, ervaren monteurs uitgevoerd kan worden. Alle onderdelen in de versnellingsbak moeten namelijk vervangen worden om er zeker van te zijn dat de versnellingsbak daarna weer optimaal werkt. Veel dealers en vakgarages voeren een versnellingsbak revisie niet uit, omdat ze liever een compleet nieuwe versnellingsbak aan hun klanten willen slijten. Bij OK Garage willen we u graag geld besparen en gaan we de uitdaging elke keer weer aan om de auto weer als nieuw te laten schakelen.

Onze monteurs zullen bij de controle altijd eerst kritisch kijken of een revisie van de versnellingsbak voorkomen kan worden. Soms zijn de onderdelen nog niet versleten en is het al voldoende om de versnellingsbak goed te reinigen en te voorzien van nieuwe smeerolie, zodat alles weer soepel draait. Blijkt uit de grondige check dat de onderdelen toch vervangen moeten worden dan zullen we u altijd vooraf informeren voordat we met de versnellingsbak revisie aan de slag gaan. Bij een grote beurt nemen de monteurs de werking van de versnellingsbak ook altijd mee. Heeft u het idee dat uw auto naast de versnellingsbak ook op andere onderdelen een check nodig heeft dan is het inplannen van een afspraak voor een grote beurt ook aan te raden.


Waarom uw versnellingsbak laten reviseren door OK Garage?

In het Westland is er eigenlijk maar één plek waar u naartoe moet om een versnellingsbak revisie uit te laten voeren en dat is OK Garage. Veel automobilisten weten ons om meerdere redenen al jaren te vinden:

  • Een versnellingsbak revisie uit laten voeren door OK Garage kost u door ons scherpe uurtarief tot 30% minder dan wanneer u dit door een merkdealer laat doen.
  • Onze ervaren, goed opgeleide monteurs hebben grondige kennis van meer dan 30 automerken, ze voeren daarom ook probleemloos de versnellingsbak revisie aan uw auto uit.
  • Door onze efficiënte werkwijze voeren we versnellingsbak revisie snel en vakkundig voor u uit, zodat u uw auto niet lang hoeft te missen en snel weer op weg bent.

Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een check en mogelijke revisie van uw versnellingsbak!